Bedrijf

Ons bedrijf is gevestigd in Boskoop. Op ruim 4.5 hectare vindt de productie en distributie plaats van ons assortiment.

Een groot gedeelte van onze productie bestaat uit de opkweek van Buxus sempervirens pyramiden in de volle grond. In diverse maten kunnen wij deze hoge kwaliteit pyramiden, jaarrond, strak geknipt afleveren. Een specialisme welke wij met zorg uitdragen. De jarenlange opkweek wordt door vele afnemers gewaardeerd. Zelfs pyramiden tot ongeveer 1 .70 meter (boven de pot gemeten) kunnen geleverd worden. Kijkt u voor een uitgebreid overzicht naar de verschillende maten in ons assortiment.

In volle grond worden ook de Ilex crenata Dark Green opgekweekt voor het concept i-Ilexit. Heeft u vragen als consument verwijzen wij u naar informatie/verkoop en webshop.

De potgekweekte planten bestaan uit  Acer palm.Atropurpureum, Corylopsis pauciflora, Cotinus cogg.Royal Purple , Fargesia rufa en Hypericum Miracle en Pyracantha in diverse soorten.

Via diverse afzetkanalen worden onze producten verhandeld. Op aanvraag sturen wij u een lijst van de beschikbare producten en aantallen. Stuurt u ons dan via contact een mail of neem telefonisch contact met ons op. Inloggen bij FloraXchange geeft een goed beeld van de producten die nu uitgeleverd kunnen worden.

Wij verwelkomen u graag op ons bedrijf.
Rob Platteel, Mirjam en Jos Straathof

Btw nummer: NL8037.83.516.B01

Kamer van Koophandel: 29042032

Fytosanitair registratienummer: NL-317281712